Informatii si comenzi directe la
0747 407 850  comenzi@eco-naturalix.ro

Naturalix, produse naturale din miez de nuca

 

Povestea Naturalix(marca inregistrata) a pornit din pasiunea noastra pentru sanatate, pentru tot ce inseamna natural, bun, eco, iar rezultatul se vede: produse din nuca, de cea mai buna calitate pentru cei carora le pasa de ei cu adevarat.

Produse naturale din miez de nuca.Absolut toate produsele purtand marca Naturalix sunt in totalitate naturale, FARA ADAOSURI de  conservanti, E-uri sau aditivi alimentari. Produsele Naturalix sunt obtinute in totala siguranta alimentara in conditii de laborator dupa retete si standarde proprii, sunt obtinute NUMAI din fructe romanesti de cultura sau din flora spontana netratate chimic sau termic (cu exceptia sucurilor care sunt pasteurizate pentru pastrarea pe o perioada mai indelungata). Marele avantaj al produselor netratate termic este ca isi pastreaza nealterate gustul, aroma, vitaminele, mineralele si integral proprietatile fructului din care provin, ceea ce le recomanda drept o alegere deosebit de sanatoasa.

O parte din produsele Naturalix nu contin zahar sau indulcitori, iar altele contin adaosuri minime de indulcitori naturali sau zahar dupa caz, dar TOATE au trecute pe eticheta elementele principale de continut si compozitie.

In gama de produse Naturalix regasiti:

  • Ulei de nuca presat la rece, extravirgin, adevarata sursa de sanatate, produs natural pozitionat pe primul loc in topul uleiurilor nesaturate, inaintea uleiului de soia si a celui de porumb
  • Dulcele de nuca, un desert deosebit de gustos si un cadou cu adevarat de neuitat pentru cine apreciaza sanatatea
  • Unt de nuca preparat la rece, un inlocuitor natural si foarte sanatos al atat de obisnuitului unt de la micul dejun
  • Macinat de nuca, proteina naturala pura, fibre in concentratie maxima

Alege Naturalix pentru sanatate, pentru calitatea vietii!