Informatii si comenzi directe la
0747 407 850  comenzi@eco-naturalix.ro

Uleiul de nuca, prietenul sistemului cardio vascular

 


Uleiul de nuca este unul dintre cele mai bune alimente, din punctul de vedere al efectelor pozitive pe care le are asupra corpului uman. Este folosit inca din cele mai vechi timpuri, fiind un ingredient de baza al culturii si al bucatariei asiatice si al culturii orientale.

Ulei de nuca presat la rece, o alegere excelenta pentru sanatatea organismului

Daca vreti sa privim lucrurile dintr-un punct de vedere oarecum poetic, putem spune ca uleiul de nuca poate fi incadrat in categoria alimentelor minune asupra carora ar trebui sa ne aplecam mai des si care, de multe ori sunt ignorate in vartejul stresului cotidian.

Uleiul de nuca presat la rece opreste caderea parului

Este cunoscut faptul ca uleiul de nuca opreste caderea parului, scade nivelul colesterolului si utilizarea lui aduce o multime de alte beenficii organismului. 

Totul porneste de la fructul in sine, de la nuca, alimentul minune, pur si simplu nebagat in seama! Nucile sunt o sursa extraordinara de seleniu, de fosfor, magneziu, calciu, fier si un consum regulat de nuci poate preveni o multime de boli de care, noi, pe meleagurile mioritice suntem legati "traditional". 

Stiati ca 60% dintre romani mor din cauza bolilor cardiace? O rata extraordinar de mare, nu-i asa? Cu aceasta statistica, Romania se afla pe un nedorit loc 3 la nivel european la capitolul decese cauzate de boli cardiovasculare. Cu totii am auzit la televizor ca stam rau aici, dar important este ce facem pentru a preveni acest lucru?

Ei bine, putine persoane stiu ca uleiul de nuca presat la rece, datorita uleiurilor, grasimilor si mineralelor pe care le contine previne imbolnavirea aparatului coronarian.

Este important sa facem alegeri corecte in ceea ce priveste sanatatea corpului nostru, iar inlocuirea uleiurilor rafinate, utilizate in mod curent in gospodarie cu uleiuri presate la rece ar trebui sa fie o decizie imediata, cu impact imediat asupra organismuliu, iar uleiul de nuca ar trebui sa fie primul pe aceasta lista.

Motivul pentru care Romania se afla pe locul 3 in statistica nefericita a mortalitatii din cauza bolilor cardiovasculare este in primul rand nivelul scazut de informare, de constientizare a beneficiilor utilizarii produselor naturale si a efectelor negative in ceea ce priveste utilizarea pe termen lung a produselor rafinate.

Daca ai ajuns aici, cu siguranta te intereseaza sanatatea ta, cu siguranta ai inceput sa te gandesti cu seriozitate la alimente alternative bune pentru organism si ai facut astfel un pas imens in directia imbunatatirii calitatii vietii.

Felicitari!